lördag, juli 09, 2022

En tur till stuga och besök på Bishops

 Det funkade fint att sova i lägenheten för hundarna och de har inte reagerat när någon rört sig i trapphuset. Däremot är det ju kanske varmt och täckena som fanns att tillgå är alldeles för tjocka.

Frukost intogs inne hos mamma och sedan gick jag och Henke en tur med hundarna och gick då förbi och tittade lite på Agility SM på LF Arena.

Efter lunch så åkte vi till pappa. Tog med honom på en biltur till Stugan men han kände inte riktigt igen sig trots att stugan ser lika ut men däremot har de byggt en bastu och t fristående förråd ju inte fanns på den tiden mamma och pappa hade stugan.

Vi fikade på Sjöbergs altan. Tyvärr var de inte i stugan men vi hade ju med fika och vädret var fint så det funkade i alla fall. På vägen hem tog vi en tur förbi Lilla och Stora Granholmen och sedan tittade vi till gravarna i Norrfjärden. När vi lämnade pappa på Ängsgården var det snart dags för middag så det funkade fint att lämna honom även om han blev lite besviken och sa att han hade trott att han skulle slippa äta där. Han hoppades nog att vi skulle åka och äta någon stans men det blev inga stora protester utan allt var lugnt när vi åkte.

Thomas kom till lägenheten så vi åt fläskfilé och potatisgratäng och strax före midnatt när Thomas skulle cykla hem så hängde vi med ner på stan och fick in på Bischops en sväng och tog ett glas. Alla ställena stängde dock klockan 01 så efter att vi rastat hundarna så kröp vi till kojs strax före 01:30.

Inga kommentarer: