torsdag, juli 07, 2022

Fixardag

 Skön sovmorgon och sedan väntade en fixardag. Var iväg och handlade lite inför Henkes fiskesemester och passade samtidigt på att köpa lite bevattningsgrejer till lusthuset. Rensade blommor och ställde dem lite skuggigt så att de inte ska brännas sönder när vi är borta samt vattnade lusthuset och placerade ut bevattningsflaskorna. 

Jordgubbarna är färdiga så nu plockar vi in flera liter om dagen. Riktigt lyxigt och mumsigt!

Idag var vi också förbi bilaffären och tittade på vår nya bil som nu är på plats. Snart får vi den, synd att vi inte kunde ta dem till Piteå men det ska monteras drag, lastgaller och lite annat på den innan vi får den och nästa vecka är vi ju i Piteå. Lite oturligt har bilaffären stängt veckan efter men vecka 30 ska vi i alla fall få hämta den.


På eftermiddagen blev det en tur till Lingarötjärnen för lite provuppläggsträning för Esset. Hade tinat vilt så det blev markeringar, ett sök och dessutom en dirigering över vattnet. Gick ok även om hon fortfarande inte vill komma rakt in med viltet längre. Testade att visa en boll som jag drog efter backen å då kom hon in fint.

Packade för en vecka i Piteå och Henke la också fram för kommande fiskeresa och hårdrockstripp till Göteborg. 

Monterade takbox på bilen och packade med grejer för utställningarna som jag ska på.

Inga kommentarer: