söndag, juli 17, 2022

SKK utställning i Piteå och hemresa

 Uppstigning klockan 8 idag efter en natt som varit lite sisådär... Bar ner packningen till bilen, åt frukost och rastade hundarna och åkte sedan till Roknäs där SKK hade utställning idag. 

När hanhundarna ställts hade ingen fått excellent och första Juniorklasstiken fick sufficient så mina förhoppningar sjönk snabbt. De vändes dock och blev riktigt bra i slutändan även om det inte heller denna gången räckte anda fram men ett Excellent med Ck blev det idag med kritiken:

"Mycket feminin tik. Kunde vara ngt kraftigare i bröstkorg. Bra skalle, ngt snipigt nosparti. Bra överlinje och svans. Passande benstomme. Välvinklad bak, acc fram. Rör sig med härlig energi. Bra päls och färg."


Direkt efter utställningen åkte jag tillbaka till mamma för att återställa en stol och lämna tillbaka nycklarna snabbt ta en snabb lunch i form av varma smörgåsar innan jag satte mig i bilen för att köra hem till Hudik igen. Jag kände mig trött redan när jag åkte så det kändes segt. Det var dessutom enormt mycket trafik men bra bilväder.

Stannade till en snabbis i Ö-vik för att tanka, rasta mig själv och hundarna samt köpa lite godis och en korv.

Anlände till Hudik strax före kl. 21 och tömde då bilen, packade upp alla väskor och lastade in tvätt i maskinen. Vattnade blommorna utomhus och rastade hundarna innan det blev en enkel spagettimiddag vid 22-tiden. Kom i säng först vid midnatt. I morgon väntar arbetsdag igen.

Inga kommentarer: