fredag, juli 15, 2022

SSRK utställning i Piteå och Esset löper

 En riktig skitnatt då jag varit vaken mer eller mindre hela natten. Skulle dessutom upp redan klockan 7 så jag tror att jag låg lite på helspänn. 

Efter frukost och rastning av hundar åkte jag iväg till Svensbyn där SSRK:s utställning hölls. Var väldigt få hundar som kom. Esset var precis lika glad som alltid och fick kanonkritik så jag är väldigt förvånad över att det  inte blev något CK vilket jag absolut tyckte att hon var värd med den kritiken.

"3 år. Kraftfull kompakt tik av utm typ och storlek. Feminint huvud, ngt tunt nosparti. Utm pigment, fint uttryck. Stark hals och rygg. Välkroppad och välvinklad. Starka ben, fina tassar, utmärkt päls, färg och fanor. Mycket bra rörelser men kunde ha ngt längre steg. Utmärkt temperament och välvisad."

Var tillbaka i stan redan klockan 11 då jag gjorde ett kort stopp på systemet för att köpa några bag in box av mitt favoritvin som inte längre finns i ordinarie sortimentet i Hudik.

Väl tillbaka vid lägenheten tog jag och mamma en promenad till hamnen där vi stannade till och käkade en toast till lunch. Vädret var soligt och fint om men lite blåsigt.

När vi kom hem ville Thomas ha skjuts till Dollarstore så vi åkte dit och åkte sedan på sightseeing till Bondön och tänkte också hälsa på kusin Fredde men han var inte hemma men vi pratade med Anna-Stina en stund innan vi åkte hemåt igen efter att ha släppt av Thomas.

Till middag idag blev det Kycklinglårfilé och spagetti och på kvällen såg vi tv och satt och pratade till runt midnatt då vi var så pass trötta att vi gjorde "tidig kväll".

Inga kommentarer: