torsdag, juli 21, 2022

Home alone

 Ja men då var man hemma själv igen. Henke åkte till Göteborg idag på morgonen medan jag åkte till jobbet tillsammans med hundarna. Idag hade det utlovats temperaturer runt 30 grader så jag flaggade för att gå hem lite tidigare än jag brukar. Idag blev det varken löprunda eller hundgård för hundarna. Istället tog vi en skogspromenad på lunchen och bara de gjorde dem väldigt varma så de fick vara inne på kontoret där det är betydligt svalare än ute.


Inte så stor variation på bilderna på hundarna inne på kontoret 😂

Direkt efter jobbet åkte jag hem och bytte kläder och körde sedan till Lingarötjärnen så att hundarna skulle få bada. Temperaturen hade då nått 30 grader så det uppskattades.

Passade samtidigt på att träna lite igångar och avlämningar genom att de fick ta markeringar då jag stod ca 20 meter upp och skickade. Avlämningar är bara ett problem på första markeringen sen är det aldrig problem så det är lite svårt att träna. Igångarna är inte längre något problem. Esset fick dessutom en dirigering över vattnet. Skickade från 10 meter upp på land och avståndet till andra sidan var ca 60 meter. Ett kommando, upp på andra sidan och vände själv och gick ner på samma ställe. Kanonduktigt!

När jag kom hem tog jag rätt på tvätten som hängde på torkvindan och fixade dessutom i lusthuset där det var 100 grader när jag öppnade dörrarna. Vattnade alla blommor och sedan stängde jag igen huset till max för inne var det betydligt svalare än ute. 

Till middag blev det ett glas vin och smörgåstårta som jag köpt på vägen hem och sen hade jag kvar en Napoleonbakelse sedan jag köpte det i tisdag. Mums!

Somnade ett par timmar efter maten och såg sedan en ny brittiskt serie, trasdockan. Vid 22-tiden började det regna och åska så jag drog ut alla sladdar och gick och la mig vid 23-tiden.

Inga kommentarer: