söndag, juli 24, 2022

Stora städardagen

 Idag blev det en lugn morgon men sen hade vi en hel del att stå i. En promenad med hundarna och sedan var det hög tid att tvätta bilen som ska bytas in i morgon. Henke skötte den utvändiga tvätten medan jag gick med hundarna och sedan blev det dammsugning och torkning invändigt s å nu är den i alla fall renare än den varit på länge.

Fantastiskt fint väder så träningen med Zenitha genomfördes först efter vid 18 tiden då det blivit lite svalare. Vi körde vid Lingarötjärnen idag och den här gången tog vi med Esset och Jazza och promenerade runt. Först fick de ta varsin dubbelmarkering på vatten. Efter det så gick vi runt sjön och placerade ut dirigeringar på två platser. 

På vägen tillbaka fick de markeringar och ett närsök innan vi gick till en plats för att köra dirigering över igen. Zenitha fick börja att skicka över. Innan jag skickade Esset kastade jag en störningsmarkering på vatten och skickade henne sedan på dirigeringen. Hon klarade störning utan problem och hämtade dirigeringen direkt och gick som belöning även hämta markeringen.¨

Gjorde motsvarade övning på den andra dirigeringen och det gick precis lika bra.

Under tiden jag varit och tränat hade Henke klippt gården och låtit Vinna ta några markeringar nere i vår sjö,

På kvällen blev det Lövbiff med pepparrot och pommes. Mums!

Inga kommentarer: