lördag, september 10, 2011

Allt möjligt på en dag

Dagen började lugnt kl. 09:00 då jag satte mig vid datorn en stund. Efter ett tag gick jag till köket och bakade smågfrallor som vi skulle ha till frukost sedan tömde jag diskmaskinen och gjorde en frukost smothie sen blev det frukost.

Efter det så tog Henke sig en cykeltur och jag åkte upp i skogen för att rasta hundarna och spana efter svamp. Å svamp hittade jag, både gula- och trattkantareller så det plockades friskt! Hittade också en Se men inte röra svamp som jag i alla fall tog kort på. För en stund tänkte jag på de små svamparna som man brukar ha i adventsljusstaken men det kanske är lite tidigt att börja tänka på advent redan.

























När jag inte fick med mig mera kantareller så gick vi en promenad till en närliggande tjärn så att hundarna gick bara lite. Det uppskattades och det var sååå härligt och ett underbart väder.


Väl hemma blev det en dusch såklart hällde jag upp svamparna så att de ska torka lite. Blev en hel del idag faktiskt!

























På eftermiddagen blev det några timmars rundvandring på marknaden. Blev lite inköp av underkläder, en massageboll och lite torrbollar till båten. Henke åkte karusell med Anton och jag gick i Harry Potter huset med Klara. Ytterligare nått inköp kommer det nog att bli innan helgen är slut skulle jag tro.

Var lite småtrött när vi kom hem så det blev en kort vila innan det var dags för middag. Idag blev det Kräfter och Västerbottenostpaj a´la LCHF med kantareller då det just nu finns i överflöd!!! Mums!!!

Kvällen avslutades med lite morgondagsplanering och film.

Inga kommentarer: