fredag, september 23, 2011

Lämna valparna och resa till Lund

Vilken utsikt Anette och Ola har eller vad tycks?
 

Kort besök blev det men kommer ju att åka tillbaka om några veckor igen. Idag var det dags att åka vidare till Lund. En förvirrad Norrlänning höll på att stiga på fel tåg två gången men hann aldrig på och det var tur för de gick åt fel håll. Hade hamnat i Danmark om jag hade hunnit med dem. Tur att jag började snacka med en tjej som skulle till Göteborg för då fick jag klart för mig att det var mot Göteborg jag också skulle.
Anlände till Lund och AF Borgen precis klockan 09:30 då det spelades If I could reach som inledning till dagens seminarium. I huvudsak framgick hur mycket som är oklart i lagstiftningen och det kan vara ganska skönt att få bekräftat att det inte bara är vi som tycker det är svårt utan även företagarna och de högre myndigheterna.

Hann på lunchen ut en kort stund och fotade då Lunds domkyrka och gamla studenthuset (tror jag).



På eftermiddagen var inriktningen flr min del Textilindustri vilket var lite mera konkret och därför föll mig mera i smak. Seminariet avslutades klockan 16:30 då mitt tåg mot Stockholm avgick. Var lite nervös för att missa bussen i Stockholm då vi blev försenade men tack och lov så körde de in det mesta så jag hann gott och väl hitta till Y-buss gate och satt på bussen nästan 15 minuter innan den avgick. Nu kunde jag slappna av, jag skulle komma hem i natt!

Anlände till Route 66 klcoakn 01:30 och gick till Henkes jobb och hämtade bilen och körde hem. Packade upp lite av grejerna men gick sedan och la mig. Somnade nån gång strax efter kl. 2

Inga kommentarer: