onsdag, september 14, 2011

Mycket nytta

Idag har jag verkligen varit effektiv känns det som. På jobbet var det främst fokus på cisternutskicket så nu har ett 50-tal skickats. Ca 20 kvar men måste kolla upp dem lite innan jag skickar dem. Kommer nog att fixa det under morgondagen.

När jag kom hem så åkte jag bort till Andtjärn för första gången i år. Gick först en promenad i skogen och la sedan t två dirrigeringar till Humla som hon fick gå på innan vi åkte. Hon såg inte utläggen och skötte dirrigeringarna hyffsat bra men hon känns lite okoncentrerad. Å lite paff blev jag också när hon la ner kaninen under inleverering??? Gjorde om och samma sak händer nu? Nått nytt att oroa sig över?

Hur som helst så gick jag sedan en runda runt tjärnen. Innan vi gick ner slängde jag ut kaninen med tanke på att skicka Humla på en dirrigering när vi gått runt. När vi hade gått runt så pratade jag i telefonen precis innan vi gått hela rundan. När jag skulle skicka Humla så var hon helt plötsligt borta. Blåste på henne och då kommer hon, med kaninen. Hmm hon måste fått vittring av den trots att den låg 60-70 meter från vattnet. Jaha, då fick jag lämna kaninen vid stranden och skicka henne när vi kom upp istället. Dock visste hon ju att kaninen fanns där nere nu men what ever!!!

När jag kom hem rensade jag trädgårdslandet och slängde all förväxt sallad och sdan gick jag in och lagade Zuccini Carbonara till middag.

Nu till det bästa och det jag känner mig mest stolt över. Efter middagen satte jag mig och gjorde SSRK bokföringen så nu är allt till dagens datum bokfört, jippi!!!!

Inga kommentarer: