onsdag, september 07, 2011

Ordningen är återställd

Hade lite smått panik efter gårdagens träning. Hade helgens gåsjakt gjort Humla ovarsam med vilt eller är det löpet som ställt till det? Kände att jag skulle tina lite vilt till i morgon men Roland och Gunilla visade sig ha tinat vilt i garaget så vi bestämde oss för att testa redan idag. Tanken var att träna med riktigt fräscht vilt men så blev det INTE. Ni skulle ha känt stanken i deras garage!!! Vi valde i alla fall ut de tre fräschaste i form av två trutar och en kråka och sedan åkte vi iväg.

Jag och Gunilla la ut de tre vilten som ett sök och gick sedan och skickade från ett annat håll. Humla hämtade in alla vilten utan strul. Hon fick sedan en dubbel och inte heller här var det några problem med vilthanteringen. Skönt!

Efter vår lilla träning så åkte jag upp i skogen med Neo och Humla. Neo fick ett tennisbollssök som han jobbade bra på med undantag från att han bytte i stort sett på varje skick men det är ju Neo det...

Gick också en extra tur för motionens skull innan jag åkte och handlade och åkte sedan hem. Henke fixade middag under tiden efter att han genomfört sin löprunda.

Kvällen spenderades med att kolla upp återbetalningsregler för jaktprov

Inga kommentarer: