lördag, september 17, 2011

Rutansvarig Elitklass

Upp klockan 06:30, frukost och sedan iväg till provrutan. Idag väntade elitklass-rutan som skulle dömas av Sune Nilsson. I natt har det varit frost för första gången för i år. Nu är det verkligen höst!!!

Rutan flöt på bra även om jag strax före lunch kände av lite av kvällen före. Det är tur att man är utomhus en sån gång, då går det bra. Provet tog lite mera tid än vi trott men var ändå klart klockan 17. Särskilt söket blev svårare för vi tyvkte att det skulle bli i enklaste laget då det ju var lättsprungen terräng och inte var det stort heller... Konstigt!

Efter provet fick jag en stor korvring som tröstpris, funktionärernas pris, för dagens/gårdagens Ökl-prov. Det var ju snällt men oj vad jag mycket hellret hade velat ha mitt förstapris.

Från Bjuråker åkte jag direkt til Håsta på middag hos Henkes föräldrar tillsammans med Katarina och Jonas med familj. Nu slog tröttheten in, var totalt slut efter helgen så redan nån gång vid 21:30-22:00 så somnade jag trots den fantastiska gåva som vi fick ikväll.

Inga kommentarer: