söndag, september 04, 2011

Dagen efter träning!!!

Hade inte tänkt träna idag. Tänkte att Humla skulle vara sliten efter gårdagen. En dag med jakt från 06:00 till 14:00 är inte bara... Att vara passiv på gåsjakt och bärga in 9 gäss á 4-5 kg/st under ca två timmar och sedan stå passiv på andjakt i 2 timmar borde ju ta på krafterna. Avslutningen på våtmark och i bat gjorde nog varken av eller till men matte blev i alla fall rejält blöt från topp till tå!

Hur som helst så blev det en lugn morgon men sedan åkte jag till Harmånger och tränade med Ida och Zandra. Humla var liite gnällig så hon gick inte gå på någon direktmarkering men klarade markeringarna bra i alla fall. Ida hade suveräna marker! Här måste vi träna fler gånger Idag. Jag kommer när som helst!

Henke dammsög och jag renbäddade men Henke klippte dessutom gräset idag. Hade blivit väldigt långt så de begöver nog klippas igen under veckan.

På eftermiddagen gick Neo ett rejält tennisbollssök som har gjorde fantastiskt snyggt med undantag från ett byta. Humla fick ta in två, en i mitten och sedan den sista. Tänk att Humla blivit så säker på sök att jag kan skicka henne på sista! Känns bra!

På kvällen blev det tomat och ostfylld kasslerrulle med blomkålsmos och lite vitt in till det!

Stamtavlenamn och tilltalsnamn på valpen bestämt men kommer nog att offentliggöra dem lite senare.

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att du gillade Uti Änget..:) Du är välkommen när som helst! :)
/Ida, Zpeed & Hurry