fredag, september 23, 2011

Varning!!!

Startade dagen ungefär som vanligt. På jobbet vid sju men sen blev det ingen vanlig dag. Klockan 08:50 gick tåget mot Malmö. Allt flöt på bra och jag lyssnade på ljudbok större delen av vägen. Bytte tåg i Stockholm vilket också gick alldeles utmärkt hela vägen till Hässleholm. Trodde då att jag bara hade drygt 30 minuter kvar eftersom klockan nu hade hunnit bli 16:10. När det var dags för tåget att avgå plingar det till och det kommer ett meddelande om att all tågtrafik står stilla pga en lycka i Höör. Typiskt!

Efter flera meddelanden och närmare 45 minuter senare får vi besked att det nu fanns bussar som skulle ta oss vidare. Hmm! Köade men kom aldrig med på nån buss, gick till nästa och efter att ha hållt på så flera gånger så kom jag till sist på buss nummer 7 och då visade det sig att alla SJ bussarna hade gått så att detta var Skånetrafiks bussar som bara gick till Höör och Eslöv. Jaha, bara att gilla läget och inse att jag skulle behöva byta till tåg igen lite senare. TIll Malmö och Hyllie kom jag runt kl.20, nära 3 timmar för sent.

Anette hämtade mig och sedan bjöd Anette och Ola på middag med goda snittar som visade sig vara andra än det var tänkt. De första smaskade Pixel i sig innan jag kom. Till varmrätt blev det köttgryta och sedan kaffe och mums mums. Smakade mycket bra och att dessutom få vin till mitt i veckan efter en lång resdag sitter alltid bra ;)

Såklart hamnade vi ständigt i valplådan där jag fick alla chanser i världen att bara mysa med dem allihop. Här kommer ett gäng bilder, vilken tur att jag inte behövde välja nu för det fanns såå många av dem som jag kan tänka mig.
















:Strax efter midnatt var det dags att krypa till sängs

Inga kommentarer: