måndag, september 26, 2011

Vinlotteri och hundträning i Holm

Idag på eftermiddagen hade vi det vinlotteri som egentligen skulle ha varit i torsdag men som av olika anledningar blivit framflyttat hela tiden. Men nu så, tack vare att det blev först idag så kom ytterligare två stycken med vilket innebar fler vinster. Vi drar alltid bort de som inte vinner först och avslutare sedan med 3:an. 2:an och slutligen vinnaren som får börja välja sina vinster. Idag liksom vid förra gångens trisslotteri drog jag högsta vinsten vilket resulterade i tre flaskor vitt vin varav det ena kommer i morgon eller nått. Valde en överraskning mao.

Efter jobbet åkte jag direkt iväg med Gunilla till Holm för att träna med Ida och Jan-Erik. Ett fantastiskt ställe där jag körde en vattendirrigering, ett sök med vilt och sedan landdirrigeringar till olika platser.

Träningen gick bra. Tveksam igång i vattnet på dirrigeringen men väl i är hon ju sååå lättstyrd. Söket gick kanon, hon fick ta in fem av sex vilt i för Humla tuff terräng, snårigt och risigt. Ingen fågel nobbades och ingen åts upp så det var ju bra. I söket låg två duvor, två kråkor, en and och en korp och allt utom den ena duvan kom in.

Avslutade som sagt med linjetag på land och det gick bara fint det mer. Då började Humla bli riktigt taggad för vi hade kört lite buskast ut i älven för att få direkta igångar.

Innan vi åkte hem hade det hunnit bli mörkt. Usch, hösten gör sig verkligen påmind!

Väl hemma blev det korvgratäng med bla broccoli och sedan gjorde jag ytterligare några betalningar från jaktprovet och sedan blev det en timmes samtal med Anette och sedan hann jag med en halvtimmes surfande också.

Inga kommentarer: