fredag, september 02, 2011

Spännande helg...

... på ingång!

Jobbade på som vanligt idag. Mycket kretsade kring praktiska detaljer och liten första introduktion för Margareta. På förmiddan idag fick jag en inbjudan till att vara med som Picking-up hund på A-provet Elitklass som arrangerades i Järvsö. Kommer att bli en tidig morgon i morgon men ack så spännande det ska bli.

Efter jobbet åkte jag en sväng på Ica innan jag åkte hem. Var ENORMT trött när jag kom hem så jag vilade en stund innan jag tog med hundarna upp i skogen. Blev en promenad med kantarellplockning idag så jag kom inte hem förrän strax efter kl 20.

Hög tid att börja med middag. Idag blev det en rätt som mamma brukar bjuda på ibland när vi kommer upp sent till Piteå och inte vill ha en hel middag. Man kokar ägg som man skivar och lägger i en ugnseldsfast-form. Man gör sedan en räkstuvning och häller på och toppar med brödkrutonger. Blev en riktig LCHF middag tack vare mitt LCHF-bröd. Till detta ett glas vitt vin.

Vad gäller mat denna vecka så har jag verkligen "syndat" varje dag. Tre dagar i rad har vi ätit glass, maränger och chokladsås på jobbet, i torsdags åt jag palt och dessutom afterwork i onsdags då en hamburgare intogs även om jag bara åt ett halvt bröd och ingen pommes utan coleslaw istället.

Packade och gjorde diverser förbedelser inför morgondagen och sedan såg jag lite tv i form av en gammal favorit "Tillbaka till Eden". Gick och la mig 23:30 men somnade inte förrän nån gång runt midnatt.

Inga kommentarer: