lördag, september 24, 2011

IKEA

Idag gjorde jag och Helena en tripp till IKEA för att shoppa lite. Satt på morgonen och tittade på hemsidan och blev lite sugen på ett vitrinskåp och en matta till hallen. Sedan tidigare hade jag bestämt mig för att handla vitvinsglas...

Vi stannade först till på Hjertmans och där hade jag riktigt tur. När jag kom in hade de en kund som preis skulle betala. Han frågade om presenningar men skulle funder så han betalade för för det han handlat. Jag sa att jag skulle ha en presenning på 10*6 meter och det fick jag. Den förra kunden frågade då om det var den presenningen som det var på erbjudande. Japp det var det men jag hade "fått" den sista. YES! Tur som en tok hade jag!!!

Hur som så blev det IKEA efter det. Helena skulle köpa en massa hyllor och en byrå och jag skulle ev. handla en vitrin, en matta och glas. Anlände till IKEA vid 12 tiden och gick först övervåningen sedan tog vi lunch. Fortsatte sedan på nedrevåningen efter maten och när vi kom till kassan hade jag köpt en vitrinskåt, tre olika glas (rött, vitt och vatten), ett överkast, en liten hundbur (till valpens bilresa) och lite andra smågrejer. Här kommer några bilder på några av inköpen...








När jag kom hem så fick hundarna sitta i hundgård medans jag dammsög och sedan monterade jag ihop vitrinskåpet medans Henke fixade mat. Blev en god middag med fläskfilé med vitlök.

Efter maten diskade jag glasen och flyttade över grejerna från det gamla vitrinskåpet till det nya samtidigt som de nya glasen rymdes också, perfekt! I morgon får vi montera belysningen... Kan bara meddela att vinet "Tre Apor" dock var alldeles för sött för min det!!!

Inga kommentarer: