måndag, april 19, 2021

Det händer mycket på våren

 Även denna veckan har vi ett antal "att göra" efter jobbet. Det har en förmåga att bli så under våren. I dag ska sommardäcken på min bil, i morgon ska Vinna ha sin andra cartrophenspruta, på onsdag ska jag lämna blod och dessutom ska det komma hem en snickare som ska kolla på vår planerade byggnad av altan. På torsdag kommer en spekulant till båten och dessutom tror jag att Henkes bil ska in på service. Ja vi kan konstatera att även denna veckan kommer att passera i en huj.

På lunchen gick Henke med Vinna medan jag sprang 5 km med Esset. Riktigt härligt väder! Det var kallt i morse, -4 grader, men när jag sprang var det 12 grader och sol. 

På eftermiddagen vad jag ute på trängselkontroller och man ser att viljan att följa restriktionerna har minskat trots att smittspridningen ökar. 

Var en sväng på jobbet och postade några skrivelser som skulle ut och sedan blev det telefonsamtal medans mina sommardäck kom på bilen. Arbetet avslutades klockan 16:30.

Blev en sväng till Mio efter jobbet då vi behöver ett nytt bord till vardagsrummet. Nu återstår bara att bestämma sig vilket bord vi ska köpa.

På kvällen gick jag och tränade dirigering med tjejerna. För första gången så skickade jag Esset på linjer, blåste stopp och riktade om henna till höger eller vänster. Riktigt duktig var hon, faktiskt bättre än Vinna däremot var hon väldigt sugen på att äta rådjursbajs vilket förtog fokusen lite.

Vinna kändes lite seg och samtidigt jag testar själv. Blir lite trött när hon inte gör som jag säger för jag vet ju att hon kan men ibland vill hon nått annat än mig.

Kvällen blev väldigt lugn. Jag var såååå trött!

Inga kommentarer: