torsdag, april 01, 2021

Premiärtur med husvagnen

 Det är inget aprilskämt utan idag när vi ätit frukost så gick vi ut och drog fram husvagnen från vinterförvaringen. Packade in lite kläder och Henke fyllde vattentanken, kylskåpet och lite annat nödvändigt som vi vill ha med oss. Jag tog med mig Esset på en 5 km löprunda så jag känner att jag varit duktig. Jag bestämde mig för att börja sprinda i december. Gick ut lugnt med 1 ggr 3,4 km i veckan under december månad. I januari utökade jag till 2 ggr i veckan och i februari till 3 ggr i veckan. I mars månad ökade jag vissa av rundorna till 5 km å min tanke är att jag ska springa ca 3 ggr 5 km i veckan och det har jag gjort nu. Till och med så att jag sprungit 4 ggr någon vecka men det räknar jag som ren bonus.

Efter dusch och fix så lastade vi in de sista och begav oss iväg. Vi stannade till en snabbis på ICA men sen styrde vi husvagnen till Enånger. Turen gick bra och vi ställde upp vagnen i Änga hos Lasse och Birgitta. Tog sedan en promenad innan vi slog oss ner på altanen för lite påsklunch i ett soligt men blåsigt påskväder.



Då jag fick ont i skallen så gick vi och vilade en dryg timma i husvagnen men huvudvärken ville inte gå över. Blev ytterligare en tablett när jag steg upp och sedan gick vi ut och promenerade lite på täkterna och äntligen släppte huvudvärken.


Det var för kallt för att sitta ute och äta idag så vi beslutade oss för att vara inne trots pandemin. Vi åt en gravlaxsmörgås till förrätt och sedan grillade vi oxfilé och gjorts klyftpotatis till varmrätt. Till efterrätt blev det en klassisk efterrätt med konserverade päron, aftereight och lättvispad grädde. Mums!

Strax före midnatt gick vi ut till husvagnen där jag spöade Henke i Yatzy innan vi gick och la oss vid 02-tiden.

Inga kommentarer: