lördag, april 10, 2021

Helg med mäktig islossning

 På morgonen fick Henke knäcka lite i min rygg och den här gången knakade det rejält. smörjde med liniment och satte också på mig en "sele" som Henke tidigar köpt för att ha bättre hållning. Försöker allt för att få ordning på ryggen som jag känner är det utlösande för huvudvärken som jag upplevd dagligen den senaste veckan.

Humöret, orken och motivationen påverkas såklart så när Henke började tvätta båten så tog jag tjejerna på en promenad. Hade sedan tänkt träna lite men bestämde sedan träff med Anna för att träna lite vilt. Esset, som varit grym på vilt i vår vill helt plötsligt inte apportera längre. Lite bättre gick det idag men hon är ojämn och jag vet inte riktigt var det beror på. Vi få ta en liten paus ett tag då jag tänker att det kan hänga ihop att ett hon just löpt.

När jag kom hem tog vi en tur till Dellen där ett mäktigt fenomen utspelar sig nu i samband med islossningen i Sördellen.







På vägen passade vi också på att åka och köpa lite änder i Ljusdal och styrde sedan bilen mot Näsviken till Johan och Johanna. Tanken var att de skulle komma och grilla hos oss men då jag har så besvärligt med huvudet så vågade vi inte ta hem något folk utan istället träffades vi hemma hos dem. Då kunde jag åka hem om huvudvärken kom tillbaka. Klarade mig bra den här gången så det blev ett trevlig besök med goda kantarelltoaster och Henke fick dricka goda whiskeys tillsammans med Johan.

Först klockan 23 kom vi hem. Så länge har man ju inte varit borta på länge.

Utmanade inte ödet utan efter te och en smörgås så gick jag och la mig.

Inga kommentarer: