tisdag, april 20, 2021

Nya uppdrag och cartrophenpåfyllning

 Jobbade på hemifrån och tog tjejerna på en löprunda vid lunchtid. Varmt och härligt väder och Vinna hängde med bra på rundan som jag kortar ner lite när jag har med henne. Då springer jag totalt 3,4 km med en kort del promenad efter halva sträckan så att de får rasta sig, idag svalkade de sig i bäcken istället.

Direkt efter lunch åkte jag ut på inspektion men stannade till på kliniken då Vinna skulle få sin andra cartrophenspruta. På vägen hem stannade jag till på Rusta och köpte en matta som jag sett på nätet. Nu är det bara nytt bord som saknas i tv-rummet.

Kom hem igen vid 15-tiden och satt sedan och jobbade på fram till strax efter 16:30.

När Henke kom hem blev det en promenad genom Nordenholm och sedan friserade jag öronen lite på hundarna medan Henke bytte däck på släpvagnen.

Till middag blev det korvstroganoff och sedan slappade vi på kvällen.

Vid ett tillfälle när jag släppte ut Esset på gården så skramlade det till i fårstängslet och Esset sprang dit och nosade och undersökte det hela i ett rasande tempo. Det måste ha varit något djur som var inne på vår gård men som drog när jag öppnade dörren. Om det var en katt, hare eller ett rådjur förtäljer dock inte historien men skulle gissa på nått mindre djur då Esset tydligt markerade att djuret varit vid hundhuset, på hundhusets verande och till och med så att hon nosade in genom luckan som hon normalt inte vill gå igen.

Inga kommentarer: