måndag, april 05, 2021

Spår och markeringsträning

 Idag, efter förmiddagspromenaden genom byn var vi ute och skottade ordentligt på gården. Nu ska den sista snön bort!!! Plockade också bort lite julbelysning och ett ljusträd som vi haft på framsidan.

Till lunch blev det lite lax på tunnbröt och sedan blev det lite vila då jag sovit så lite i natt.

På eftermiddagen åkte jag upp till skjutbanan. La ett spår till Vinna och träffade sedan Anna för markeringsträning. Delta och Esset fick köra markeringar. Delta med fokus att inte släppa den markerade dummiesen och Esset med fokus att träna markeringar helt enkelt. Hon fick även ta någon dubbelmarkering men det blev snabbt svårt då. Gjorde om och då blev det rätt. 

Efter att småttigarna tränat så fick Mossa köra ett sök medan jag gick spåret med Vinna. Trots hård vind så spikade hon spåret även om hon på en sträcka gick ca 1 meter bredvid spåret i vind.

Riktigt skönt att båda tjejerna var så duktiga och nu är de bägge två riktigt trötta och nöjda.

Till middag idag gjorde grillade vi oxfilé och gjorde potatisgratäng med färsk timjan i små formar. Mycket mumsigt!

Huvudet vill inte vara med och trots att jag försöker stretcha och smörja nacke/axlar med linnex så får jag en sprängande huvudvärk så snart jag sätter mig och slappnar av. Gick därför och la mig redan före 23. Tack och lov släppte verken efter mindre än ett par timmar så att jag fick sova lite mera i natt.

Inga kommentarer: