tisdag, februari 26, 2008

30 års fest

Idag var det dags för festen för Helena som fylde 30 år den 22 december och Linda som fyllde den 24:e februari.

Lars och Sonny tog med tjejerna till Bjuråker så att de skulle få jobba i skogen med hjälp av häst och släde.

Jag och Eva gick och handlade vilket tog hela förmiddagen mellan klockan 10-12.

Eftersom jag skulle hem till hundarna så åkte jag hem och åt lunch och sedan åkte vi ut och fixade till Hällan genom att duka och ställa iordning grupper med personer som skulle laga olika rätter.

Det var Italiensk buffe som var temat så det blev en massa smårätter som skulle fixas så vi indelade hela kontoret i grupper om två och två.

Klockan 15 var vi helt klara och åkte tillbaka till jobbet. Linda och Helana hade nu kommit tillbaka och satt och drack öl i bastun. När de bastat klart åkte vi hem till mig så att de fick lämna sina sovgrejer hos mig och jag fick göra mig iordning.

Klockan 17:oo träffades vi alla på Hällan, drack en välkomstdrink och satte igång med matlagningen. Det blev lite trångt i köket men finns det hjärterum så finns det ju stjärterum... så det fixade sig i alla fall. Tur också att det fanns två ugnar men det blev ändå den begränsande faktorn.

Som synes trångt i köket men det gick det också...


Middagen var klar lagom till 19:30 då vi satte oss till bords. Middagen var tänkt som en liten form av Galamiddag så Jonas och Kenneth meddelade att det var många nomineringar i år men att utdelningen skulle ske efter middagen.

Innan efterrätten som såklart bestod av Tiramusu så blev det bildvisning med bilder från Linda och Helanas skogskörardag. Efter Tiramisun blev det galaenlig prisutdelning och lite senare även presentutdelning.

Å så var Buffen klar



Å prisutdelaren läser jurryns motivering... Å sedan får Linda och Helena priser och de blir som synes både glada och rörda...



Men såklart fick de också present!

Kvällen fortsatte med Nintendo Wii i form av boxning, tennis, baseball och framförallt bowling.

Boxning 30 åringarna emellan!!!

Å sen kom en glamling in i bilden också...

Svettigt som synes

Inga kommentarer: