söndag, februari 17, 2008

Sök och röjj

Idag gick jag ut en promenad i skogen med hundarna. Det var +6 grader och lite halvklart.

Uppe i skogen la jag ut ett djupt sök (ca 150m) medan hundarna fick sitta passiva på en plats där de inte såg var jag gick. Ironiskt nog lyckade jag inte se dem senare när jag skulle hämta dem så jag fick ropa på dem... Hehe glömde vart jag satt dem...

De skötte sig kanon båda två. Neo söker ju i 320 och sedan är det lite strul innan apporten kommer in. Humla sökte i 100 knyck och kommer såklart in fint direkt med fina avlämningar.

Roligt var att Neo kunde ligga passiv och tyst medan Humla gick ut på söket. Hans ljud kom när man kallade på honom när det var dags för honom att gå ut på söket.

Alla 8 dummiesar kom in, de fick hämta 4 var.

Här kommer lite bilder som får tala för sig själv:








Kom tillbaka hem klockan 12:30. Duschade och åkte sedan iväg till Kattis och Jonas firade Anton som fyllde 5 år. Även Birgitta och Lasse var på plats liksom Anette och Sune. Birgitta och Sune fyllde båda 60 år nu i februari så de hade varit i Sundsvall i helgen och firat som present från barnen med respektive.

Efter kalaset åkte vi och handlade och åkte sedan hem och gick en runda med hundarna. Gjorde god middag med biff och whiskey- och rödvinssås.

Efter maten inledde jag operation rensa bort en massa skit. Blev en jättepåse men grejer och flera pärmar mindre och med lite extrautrymme i bokhyllorna till följd.

Inga kommentarer: