söndag, februari 10, 2008

Årsmöte

Blev sovmorgon idag igen även om jag var vaken från strax före 09 då jag vaknade av att Humla spydde i hallen. När jag kom upp såg jag att hon kräkts upp en liten plastbit som jag inte vet vart den kommer ifrån. Hon är ju inte den som tuggar sönder saker och inte saknar vi nått heller så jag antar att det är nått som hon hittat ute.

Efter att ha gått och hämtat bilen hos Ida och Gösta så åkte jag till Iggesund för att testa Bumper-boy tillsammans med Helena med vovvar. Gick en runda först så fick alla hundarna ruscha av sig. Neo satte jag sedan i bilen. Humla fick börja med två markeringar vilket hon skötte alldeles exemplariskt. Sedan fick Aya två markeringar och hon latja runt lite men klarade dem såklart.

Vi bytt plats och nu fick Noomi ta en markering till att börja med. Sedan blev det ett långt linjetag till samma plats och det gick i full fart. Aldrig tidigare har jag väl hört Noomi ha startgnäll men det hade hon på markeringen idag. Bumber-Boy är skoj!!!

Humla fick sedan ta en lång markering och sedan blev det samma linjetag för Humla. Kvackade Bumper-Boy efter halva vägen men då stannade hon upp som för att markera. Hon fortsatte dock på kommando. sprang till rätt område och hittade en dummie. Skitskoj var det att träna idag!

På vägen hem åkte jag och hämtade smörgåstårtor inför kommande årsmöte. Det hölls i Delsbo i Ridhusets kafeteria. Ny styrelse valdes och nu består hela styrelsen av tjejer. Få se hur det går?

Inga kommentarer: