torsdag, februari 07, 2008

Ååååå så söta!!! Å så bokföring del 4


Efter jobbet blev det först middag och sedan hundträning.
Neo fick träna lydnad och han var sååå duktig, särskilt på fjärrdirrigering men också på rutan och ställande/sättande och läggande under gång. Foten gick också bra eftersom han inte var lika energiska som han brukar. Det enda som inte funkade så bra var stadgan på ståendet. När jag är bakom honom så vill han väldigt gärna vrida sig och det gillar jag inte. Nog ska han kunna stå fast jag är bakom. Nu blir det lite stadgeträning ett tag.
Humla gick fin fot, rutan satt bra och nu kan hon läggandet också och sedan körde jag lite dirrigeringsövningar som gick fint. Fjärrdirrigering är däremot ett moment som måste jobba med. Hon gör inte alltid rörelserna och när hon gör dem så vrider hon sig lite men flyttar sig i alla fall inte frammåt vilket känns härligt.
Bokföring del 4 å Åsa fixade allt i ett kick men det var som vi trodde, att vi blandat ihop + och - i balans/resultatrapporten så det var enkelt. Fixade också några mindre ändringar i bokföringen samt flyttade över de senaste 6 årens resultat till eget kapital så nu ser bokföringen bra ut.

Inga kommentarer: