söndag, februari 24, 2008

Vår

Enligt SMHI är det nu vår. Idag är det den 7:e dagen på raken som dygnstemperaturen inte understigit 0 grader Hmmm undrar hur länge det tar innan bakslaget kommer och snön öser ner igen. Idag var det 8 grader varmt och sol så det var runt 25 grader i solen. Bara man hade lä så var det underbart härligt varmt och skönt.

Åkte ut till Enånger. Som vanligt börjar Neo yla när vi närmar oss... Tänk att han kan gilla platsen så enormt att han känner igen sig bra trots att han sitter inne i en bil. Han fick i alla fall sitta kvar en stund medan jag tog ut Humla.

La ett sök i ett riktigt slyigt och snårigt område som nyss avverkats och röjts. Hon hämtade snabbt in 3 dummiesar men sen hade hon tappat rätta gnistan och blev bekväm och ville inte gärna gå ut så långt. Hon hittade en fjärde men sen fick Neo hämta in de kvarvarande 4 dummiesarna.

Resten av dagen spenderade vi ute i solen med att Lasse grillade korv, Klara sov och lekte sedan lite i sandlådan liksom Anton. Jonas fixade med bilen, jag fotade lite och Henke monterade en fågelholk å så åt vi korv hehe.... Här kommer lite bilder :

Henke i trädet, monterade et fågelholk


Närbild Neo

Närbild Humla


Jonas vilar och äter lite korv

Neo

Humla

Birgitta med tiggarna

Henke med tiggarna

Nyvaken och en något skeptisk Klara

När vi kom hem tvättade jag båda bilarna som båda var de skitigaste bilarna jag någonsin tvättat. Var genomskitig själv innnan jag var klar men hyfsat bra blev det trots den snabba tvätten.

Efter en dusch och lite mat så åkte jag iväg på Me & I Party och köpte lite kläder till brorsans barn som jag tänkte ta med när vi åker upp nästa gång. Läs mer om kläderna här: http://www.meandi.se/.

Inga kommentarer: