måndag, februari 11, 2008

Å så....

... var det en ny vecka igen. På lunchen åkte jag hem och åkte ut på golfbanan med hundarna . Det var underbart skönt väder, +4 grader, klarblå himmel och sol och idag var det faktiskt första dagen som man kände att det luktade. Å då känner man att våren är på gång. Vad det luktade? Hmm pissmyrer typ men dock en lukt så det var positivt!




Efter jobbet var jag såå hungrig. Tog en tur på granngården och köpte lite hundkex. Åkte sedan på kvantum och handlad för veckan innan vi åkte hem. Då rörde vi snabbt ihop en korvstorganof och sen blev jag lite småslö så jag la mig 15 minuter innan jag bytte om och gick ut i skogen.

Kör stenhårt med "gå fint i koppel" nu och då försöker jag anpassa promenaden så att jag går en stund med hundarna i koppel sedan en stund lös, ytterligare en stund i koppel och sedan lös igen innan vi avslutar med koppel. På så vis orkar jag vara konsekvent och då går det ju bra. Humla är intet problem det är ju Neo som varit dragaren men nu drar han ingenting på promenaden utan går fint vid min sida. Så fort han börjar komma före blir det ett litet knyck i kopplet så kommer han på sig själv igen. Har är förvånandsvärt duktig så det kanske går att få gamla draghundara att gå fint i koppel.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Vilka härliga busbilder på de röd! :) Några tävlingar/prov inplanerade i vår? Vore skoj att ses!
//Terese & Bond