måndag, februari 04, 2008

Humla har fått småsyskon.... och Bokföring del 1

Kändes lite jobbigt att gå upp i morse och gå till jobbet men det är väl bara att bita ihop! Veckorna brukar ju gå snabbt så det kommer väl att vara helg snart med lite tur :D

Camilla ringde på förmiddagen och rapporterade om Majas valning som verkligen blev dramatisk. Hon skulle ju valpat i fredags men se det kom inga valpar... inte på lördag heller och inte på söndag. Efter en hel dag på Blå Stjärnan och försök att få igång Maja så blev det slutningen snitt. Det visade sig att hon inte skulle lyckats föda normalt eftersom de var så konstigt fördelade i livmodern som jag förstod det. Blev till att operera bort livmodern med blodtranfusion till följd. Tur att de bor i Göteborg med en bra klinik med resurser. Nu är Maja och alla 7 valparna hemma och vilar upp sig. Kan nog tänka mig att Anette och Camilla har ett visst behov av vila de också!!!

Här kommer två bilder på några av valparna. Som synes doppade någon av dem huvudet lite väl djupt i vitfärgsburken... Hur gulliga är de inte!!! Kolla de små öronen, jösses vad sött!!!
Ååååå om man ändå kunde vara där och snuffa på de små!!!

Själv var jag duktig efter jobbet och tog på mig löpskorna och kopplade hundarna för att ta en runda. Utökade rundan med 0.5 km och ökade också tempot en aning men det gick bra i alla fall...

När jag kom hem blev det lite SSRK-nh bokföring. Fick inte det hela att stämma på slutet så jag måste göra nått fel på den sista verifikatet... Får be Gunilla om hjälp i morgon.

Inga kommentarer: