söndag, februari 13, 2011

Alva Emma Kristina

Vaknade klockan 07:00 av att grannen gasade skoter utanför sovrumsfönster. Efter ett tag tystnade det och jag började sakta men säkert klida tillbaka till drömmarnas land. Brrrruuuummmm, så var skotern igång igen... Ja en minut senare var den avslagen igen men nu var min sovklockan också avslagen så klockan 08:00 var det lika bra att pallra sig upp.
Efter att ha strukit kläder och ätit frukost så tog jag med hundarna upp i skogen och gick en riktigt lång promenad först efter väg och sedan vidare ut i skogen efter ett skoterspår som efter ca en och en halv kilometer blev FÖR mjukt att jag vände om och gick hemmåt igen. Blev en promenad på en timma så det var rätt lagom.
In i duschen och sedan göra sig klart för att åka på dop. Det var Katarina och Jonas andra dotter som skulle döpas. Namnet var bestämt till Alva Emma Kristina med tilltalsnamnet Alva. Efter ett dop i barnens tecken blev det ett hejdundrande fika. Jag var hungrig då jag inte hunnit äta någon lunch så det blev en total sockerchock men riktigt smaskens var det. Dopet avslutades med presentöppning. Här kommer ett urval av bilder:


När vi kom hem slappade vi ett tag innan vi tog med hundarna på en långpromenad. När vi kom tillbaka hem var vi båda rejält hungriga så då var det bara att ta tag i matlagningen. Ytterligare ett recept från halv åtta hos mig. Kyckling med ketjapmanisås.

Inga kommentarer: