torsdag, februari 24, 2011

Dagen efter...

Kände mid lite piggare idag. Kunde i alla fall stå upprätt men är lite stel och försiktig efter operationen. Vid 08:30 kom opererande läkare in och rapporterade att allt gått planenligt och att de nu varit tvungna att ta bort vissa detaljer men att det inte ska påverka mitt liv i någon större utsträckning. Vid 9 kom rondläkaren och pratade och meddelade att jag skulle ta det lugnt och i en till två veckor framöver men att det var helt upp till mig och hur jag känner mig att bestämma när jag ska/kan gå tillbaka till jobbet så vi får väl se.

Hur som helst bad jag att få åka hem till lunch när ändå Henke åker hem på lunch. Sagt och gjort, vilade till 11:30 då Henke kom och hämtade mig. Hade då varit uppe och klätt mig i alla fall. Skönare att ha sina egna kläder än landstinget kläder helt utan passform.

På eftermiddagen roade jag mig med att se VM och det började ju verkligen bra med hellner och Jönsson som plockade hem guld och brons redan första dagen.

Under eftermiddagen började kroppen värka något helt enormt. Operationssår känns inte men jag måste ha spänt mig för jag har ont i armar, hals, rygg, magmuskler och ben. Fullkomligt orörlig när jag ska försöka lägga mig eller resa mig från liggande. Det bästa är eftentligen att stå men mycket mera kan jag ju inte göra så stå rakt upp och ner känns lite fånigt. Får helt enkelt ligga och ge f-n i att stiga upp, då går det också bra.

Inga kommentarer: