fredag, februari 25, 2011

Överkörd av långtradare eller...?

Ja inte vet jag vad som hände när jag var sövd men så känns det i alla fall... Har såå ont i precis hela kroppen. Att ligga går bra men när man inte kan röra sig så blir det ändå stelt på nått sätt. Sov väl lite sådär i natt och steg upp med Henke klockan 06.00. Passade på att duscha medans han fortfarande var hemma ifall jag skulle behöva hjälp men det gick rätt OK. Frukost och sedan bänkad framför tvn där jag nog kommer att bli liggande idag. Hopps det blir nått skoj på tv...

Med facit i hand kan jag konstatera att det var mera praktiskt att sitta idag. Att lägga sig ner är var en pina liksom att resa sig upp så då fick det bli sittande i soffan istället.

Henke var hemma på lunch och rastade hundarna och efter att han åkt tillbaka så blev det lite telefon men nång gång efter 14 la jag mig och somnade faktiskt och vaknade först när Henke ringde för att meddela att han skulle åka från jobbet.

Han rastade hundarna och åkte och köpte kinamat som blev dagens middag med sedan stack han iväg igen för att spela lite poker med kollegorna så jag blev liggande framför tvn. Börjar den värsta "träningsvärken" att ge med sig?

Inga kommentarer: