måndag, februari 07, 2011

Världens bästa!!!

Efter jobbet idag åkte jag och Gunilla till Iggesund för att träna hund igen. Dirrigering som vanligt och vi började med riktigt långa. Idag gick det inte lika bra som tidigare. Det är inte nått problem att få ut Humla men jag vill inte behöva ge flera kommandon. Skickar jag henne på ett UT så ska hon springa ut så länge jag inte säger nått annat men nu stannar hon och frågar. I och för sig är det långt och mörkt men hon vet ju att det finns nått där ute.

Efter de rikigt långa så körde vi istället ut med störning. Satt Humla på en plats. En markering med ljud kastades till väster. Blåste STOPP och sedan skickade jag på UT och Humla var klockren. Vid ett tillfället ställde hon sig och började röra sig mot markeringen. Jag blåste STOPP och skickade henne sedan UT och hon vänder direkt och springer ut. Helt fantastiskt bra, Världens bästa!!!

Ikväll beställde vi också en ny kamera, blei en långzoomare denna gång för att kunna ha med en lite smidigare kamera än systemkameran. Vi får väl se vad den kan leverera...

Inga kommentarer: