måndag, februari 28, 2011

Ny vecka...

Så var det en ny vecka. Hade hoppats på att kunna gå till jobbet idag men riktigt så rörlig känner jag mig ännu inte. Känner dock att jag måste gå till jobbet i slutet av veckan så jag ska försöka ta mig till jobbet i morgon. Vi har konferens två dagar, tisdag och onsdag å det är ju inte fysiskt jobbigt så det kan vara en bra början.

Idag känner jag mig ännu piggare så idag var första gången som jag gick med hundarna. Undvek medvetet ett hundmötet för några ryck pallar jag inte med. Det är helt underbart väder ute idag. Varför är man inte pigg, frisk och ledig? Soligt och säkert 5 plussgrader. Mmmm är det våren som är på väg måntro?

På eftermiddagen såg jag ännu en vallamiss av svenskarna i VM å en Beckfilm blev det också. Lite vetiga saker har jag i alla fall gjort idag. Jobbade tex under ca en timmars tid genom lite telefonsamtal och en massa mail inför kommande bokslutsberedning som är på torsdag. Tömde diskmaskinen, betalade lite räkningar för SSRK:s räkning och flyttade över alla foton från gamla till nya datorn. Känner mig i alla fall LITE nyttig.

Trevliga mail inför den kommande nordiska träningshelgen i april damp också ner idag. Ååå så skoj det ska bli att komma igång med träning igen. Med fler sådanahära vintrar kommer det att bli svårt att hålla regelbundna träningar. Det finns INGEN, och jag menar verkligen INGEN möjlighet att träna vettigt med de snömängder som råder nu. Men i april kör vi igen, får träna effektivare de tider som går att träna helt enkelt ;)

1 kommentar:

Johanna sa...

Ooooo vad kul det ska bli :)