söndag, februari 06, 2011

Helt suveränt vackert!!!

Vaknade redan före 6 och konstaterade att jag hade ont i skallen. Ner och hämtade kylmaske vilket jag sedan bytte en gång för att få en riktigt kall. Inte hjälpte det så jag försökte med lite Alvedon men det ger ju ingeting, att jag ens försöker... ?

Käkade lite frukost men det gick trögt. Mådde så illa att vi bestämde oss för att gå ut och gå en sväng, brukar må lite bättre om jag kyler ner mig och det var -9 grader idag så jag hoppades att det skulle görra susen. Det blev hur som helst en fantastiskt härlig promenad. Solen värmde rejält och den snö som kommit gjorde ju att det var sååå vackert ute. Hundarna, eller i alla fall Humla roade sig med att kolla av alla spår som fanns i snön. Det fanns förutom skoterspår även räv-, har-, sork och ekorrspår bl.a.
Neo tyckte att det var toppen
Humla spanar
Att det rasar snö över Neo gör ingenting...
Ett litet snömonster gömmer sig i skogen
Humla
Neo
Inte försvann huvudvärken men med en "riktig" migränmedicin så var problemet löst och vi kunde käka lite lunch och se lite skidor på tv men värdret ute lockade mera... Tog därför med hundarna och gick och kollade till båten och promenerade till Håsta och fikade och såg lite skidskytte där. Gick sedan hem å allt innan det hann bli mörkt, härligt! Blev promenad i drygt 2,5 timmar idag !!!

På kvällen åt vi nått som jag inte tror att jag ätit tidigare i mitt liv, spenatsoppa med ägghalva och vitlöksbröd. Riktigt gott var det!

Inga kommentarer: