söndag, juni 26, 2011

Hundträning och Birstatripp

Sov oroligt och vaknade flera gånger på morgonkvisten. När jag slutligen lyckades somna om sov jag till 09:30. Frukost och sedan iväg för att träna hund i Kaffebönan. Blev en bra träning med flera som inte brukar träna ihop. Vi hade fyra vilt med och placerade sedan halva gruppen på ena sidan av sjön och den andra halvan på den andra sidan. VI turades sedan om att skicka på dirrigeringar eller markeringar beroende på vad man ville träna. Skoj var det!



Vid 13:00 avslutade hundträningen och jag kastade mig hemmåt och in i duschen. MOT SUNDSVALL!!! Anlände vid 14:30 och började med att köpa ett par promenadskor och lite smått och gott på Biltema. Åkte sedan till Ikea och käkade en SEN lunch innan vi började vandringen på IKEA. Ni visade det sig att det varit en rykande åtgång på Hemnes dagbäddar så de fanns bara några stycken kvar på översta hyllan. Reglerna sa att de inte fick köra truck så länge det var kunde i butiken men om vi väntade så kunde de plocka ner en när de stängde klockan 19. Sagt och gjort, vi väntade och rastade under tiden hundarna och fick sedan ner sängen och lastade den på släpet.

Klockan hann bli mycket innan vi lämnat av Lasse och Birgitta + grejer, hämtat kameran som jag glömt på midsommarafton och rastat hundarna så middag blev kall korv klockan 22:30.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hittat hit från ssrk. Vilka var det som trãnade? har labbe o nyss flyttat till stan:) /carro

Vinnarens sa...

Hej Carro, va skoj att du hittat hit! Eftersom jag inte kan se nån mailadress så svarar jag här...
Vi var ett gäng SSRK:are som spontantränade lite. Vi kommer att träna i Delsbo på onsdagar kl.19. Vi har tränat i Hudik på onsdagar också men det kommer nog att vara uppehåll nu över sommaren och återupptas till hösten.
Kontakta Josefin Gunnarsson, Vesslavikens kennel för mer information om träningarna i Delsbo
//Chatrin