lördag, juni 04, 2011

Lite smått och gott...

Började dagen med en hundpromenad rätt sent. Det var varmt och härligt så när vi gått en stund så gick vi ner till Reffel och badade hundarna så att de fick simma lite. Passade också på att gå och hälsa på arbetskollegan Per som var och jobbade på sin träbåt. Henke dammsök under tiden så när jag kom hem röjde vi bara upp lite och sedan käkade vi lunch och slapppade lite en stund eftersom det mulnade på då väldigt ute.

vid 15 tiden tog jag med hundarna till Delångersån och promenerade till Lomtjärn så de fick en promenad med bad. Väl hemma igen hade henkes klasskompisar sedan 9:an kommit. De hade återträff för alla niondeklasser årskurs -75 idag och Henkes klass träffades lite innan hemma hos oss. Vädret hade åter blivit fint så vi satt ute och snackade. Efter en stund fixade jag middag till mig själv och sedan var det dags att skjutsa ner festprissarna till stan.

När det var gjort åkte jag hem och åt middag, krämig kyckling och baconsallad och drack ett glas vin. Det var enormt dåligt utbud på tv ikväll och inte var det nån aktivitet på facebook heller. Blev en fantastiskt tråkig kväll då jag visste att det var nått jag skulle göra vid datorn men jag kom inte på vad... Det skulle jag komma på först i morgon bitti dock....

Sittande hemma och ha tråkigt resulterade också i ett visst sug så jag gjorde en kvällsefterrätt... Blev mixade frysta jordgubbbar som jag blandade upp med vispgrädde. Blev som jordgubbsglass, smaskens!!!

Inga kommentarer: