onsdag, juni 29, 2011

Intressant dag på jobbet och i havet

Oj vilken dag det var på jobbet idag. Klagomål och inspektion på surströmmingsfabriken som man håller på att avveckla. 300 tunner med 1-2 år gammal surströmming lukar en del! faktiskt så mycket att jag trots att jag bara stått utomhus blev tvungen att åka hem och duscha och byta kläder.

Sen blev det diskussion kring ett beslut om förbud att sprida bekämpningsmedel inom vattenskyddsområdet och sedan var det dags att följa upp ett föreläggande om bullermätningar på en nattklubb pga klagomål.

Som om detta inte var tillräckligt blev vi tvungen att stänga en livsmedelsbutik för första gången i Hudiksvall. Förhållandena var fruktansvärda och livmedlena definitivt INTE säkra att äta.

Avslutningen av dagen blev jag inte berörd av men det brann inom vattenskyddsområdet vilket resulterade i att miljökontoret var tvungen att ta beslut om vad som skulle göras, släcka eller inte släcka?

Henke slutade tidigt för idag var det dessutom sjösättning av båten. Hmmm varför heter det egentligen sjösättning när man lägger båte i havet? Hur som helst så flöt den så nu ska den bara packas sedan är det färdig för semestertripper!!!

På kvällen käkade vi middag ute och eftersom det var så härligt så kunde vi ju inte gå in så i brist på annat så rensade vi ogräs på grusgången, längst med muren och vid bron. Fyllde dessutom upp mellanrummet mellan plattorna och bron så nu är där grus så nu ser det mycket bättre ut!

Inga kommentarer: