lördag, juni 11, 2011

Vilken härlig dag!

En härlig dag rakt igenom med undantag från temperaturen i sovrummet i natt, herre gud vad varmt vi haft! Hur som... nu till allt som varit bra. Började dagen lugnt med nyhetsmorgon och en koll på facebook så att man vet vad man har att vänta. ;)

När detta var klart gjorde jag frukost. Blev en sån där kall good smoothie ute på altan idag. Satt och njöt och läste tidningen.
Väl hemma igen bytte jag om till bikini och packade in oss i bilen och åkte till Enånger. Insåg att det omöjligt skulle gå att sitta och sola på gården idag. Luften stod still och det var alla gånger 27 grader. I Enånger däremot gick det helt OK för det fläktade lite och dessutom gick vi och svalkade oss i vattenspridaren mellan varven. Guuud vad härligt!

Hundarna tyckte att det var varmt så de låg i skuggan och myste men fick också en sväng ner till ån för ett dopp såklart! Första nån gång efter 18 gick jag och Birgitta en promenad och rastade hundarna och då bade de såklart i bäckens inte allt för rena delar så det blev slangen när vi kom tillbaka och Neo fick även en duscha när vi kom hem för på honom fastnar det nått alldeles oerhört.
Eftersom Henke var borta idag så blev det middag på egen hand. Grillade kyckling som jag käkade med coleslaw-sallad och mangochutney-sås. Smaskens! Såklart intogs middagen tillsammans med hundarna på altanen för inne i huset är det alldeles för varmt. Middagen avslutades med lite jordgubbar, mums!!!

Inga kommentarer: