tisdag, juni 07, 2011

Ny kortvecka

Så var det dags för en ny kort vecka men denna kommer nog att bli hyffsat häktisk i alla fall.

Jobbade på och även om det inte är många som gått på semester så är det verkligen mycket samtal som kommer in och som man får ta tag i. Såkallade sommarärenden skulle man kunna säga då de i vissa fall är typiska ärenden som dyker upp på somaren men också för att ordinarie handläggare inte är på plats så blir det andra mer orutinerade på just de ärendena som får ta dem.

Efter jobbet interäffade ALLT på en gång. I ren förvirring mailade jag igår in en anmälan till jaktprov i Norge. Idag ringde jag och kollade och jag hade kommit med så helgen den 18-19 åker jag till Norge.

Precis en timma efter att jag fått detta besked kommer nästa glada besked som dock kom vid sämsta tänkbara tidpunkt. Pixel har börjat löpa å jag som vill följa med på parningen. Nu blir det så att den 19 måste avfärden bli och det betyder att jag inte kan åka till Norge. Det skulle i och för sig inte vara hela världen men det funkade inte heller för mig att vara ledig den veckan då det ju är mitt i semestern, precis den veckan som två nyanställda börjar på kontoret. Så efter mycket koll med flyg och släktingar och Anette och jobb så blir det Norge över helgen sen får jag sitta hemma och vänta spänt på besked från "Parningsdelegationen". Hua vad spännande det kommer att bli!!!

Inga kommentarer: