tisdag, april 10, 2012

Back in business

Japp, klockan ringde klockan 05:50 och vi är tillbaka i vardagen igen. Gick väldigt bra, sov gott hela natten och var inte såå trött när det var dags att kliva upp.

Blev såklart en del snack efter allas ledighet på jobbet, mailcheck, postcheck och lite samtal att ringa och faktiskt ett ärende att avsluta genom en snabb koll på plats. Dagen flöt på bra och jag var hemma till hundarna och gick en kort promenad.

När vi kom hem efter jobbet så kunde jag konstatera att Vinna ätit upp ännu en häl på en sko vilket innebär att hon nu förstört två par skor förutom foppatofflorna. Hmmm säger jag bara! Nu finns inga dyra skor framme längre och om man ska se nått positivt så är det faktiskt bara billiga skitskor hon gett sig på hittills. Ja egentligen var ju inte gympadojjorna dåliga men billiga eftersom jag köpte den på en outlet som dessutom hade rea.

Det blev en promenad i skogen med Vinna och Humla. Nu känner jag att det är hög tid att börja ställa lite krav på den lilla! Stanna i bilen medan jag gick lite fot med Humla utanför bilen var VÄLDIGT svårt men det gick till sist.

Hade med en dummy så att hon fick apportera några gånger och se Humla apportera några gånger. Gick sådär, ingen katastrof men heller ingen direkt stjärna men det kan jag ju inte förvänta mig heller eftersom jag inte tränat henne så egentligen vet hon väl inte vad som förväntas av henne. Nu måste JAG ta mig i kragen!

Steg ett blev att vi nu bestämt datum för träning hos Sanna nere i Gillingsboda. Det kommer att bli en riktigt bra start!

Inga kommentarer: