fredag, april 06, 2012

Resdag

Vi skulle stiga upp klockan 8 var det tänkt men både jag och Henke var pigga och vankan klockan 7 så vi steg upp och åt frukost, rastade hundarna och packade ut grejerna i bilen. Redan klockan 9 var vi på väg...

Har ALDRIG varit med om att det varit så lite trafik och inte en enda polis trots påsktrafik. Vi stannade och kökade i Ö-vik på MAX som vanligt och passade då på att rasta hundarna lite snabbt. Vinna har aldrig gjort en så här lång bilresa men det gick hur bra som helst och inte ett pip kördes på hela vägen utan alla låg lugnt och sov väl större delen av resan skulle jag tro. Sex och en halv timma tog det trots matpaus så vi var i Piteå redan klockan 15:30. Lastade ut bilen hos Thomas och tog sedan en promenad med hundarna til mamma och pappa. Det var ett år sedan vi sågs sist och eftersom mamma inte hade tappat håret när vi sågs sist och nu har fått tillbaka allt hår så var hon helt och hållet sig lik.

Idag blev det påskmat med sill, ägg, lax, skinka köttbullar mm Perfekt mat efter en heldag i bilen. Eftersom brorsan var förkyld och vi skulle fixa lite hemma hos honom så promenerade vi hemåt vid 23-tiden men sedan blev vi sittandes uppe fram till 01 innan vi kom i säng.

Vinna  råkade uträtta två kissolyckor men annars har hon verkligen skött sig väldigt bra. Inte lätt att sitta i en bil en hel dag och sedan vara i en lägenhet på 4:e våningen som man inte känner till och inte riktigt vet var man ska gå när det trycker på.

Inga kommentarer: