söndag, april 01, 2012

Mot fjällen!!!!

Vaknade med huvudvärk och illamående så det gick väldigt segt vilket resulterade i att vi inte kom iväg kl 9 som det var tänkt. Efter att vi lämnat Vinna hos Gunilla och Neo och Humla hos Lasse och Birgitta så kom vi slutligen iväg klockan 10.

Anlände till Vemdalen klockan 12:30 och eftersom vi redan hade liftkort och allt klart så var det bara att hoppa i pjäxorna och åka iväg. Vi började dock med lunch i toppstugan. 

Vädret var bra, -3 grader men det blåste förfärligt mycket på toppen.  Mina gamla skidglasögon föll bokstavligen sönder så vi var tvungen  att  åka ner och köpa nya. Föret i backen var bra hela dagen, inga problem med sorbet i år.

När vi kände oss nöjda åkte vi till lägenheten. En riktigt lyxig lägenhet på 125 kvm och med fem sovrum, två badrum, tvättstuga och i övrigt öppen planlösning. Här kommer lite bilder:








Efter att ha återupplevt gamla tider med Hot Shots och Lomomba så blev jag trött och gick och vilade en stund innan det blev dags att basta.

Efter bastun blev det tacomiddag och sedan tog vi det lugnt. Kände mig jättetrött, vet inte om det är för att man slappnar av nu när det är ledighet men jag är extremt slutkörd så denna ledighet är mycket välbehövlig.

Inga kommentarer: