lördag, april 21, 2012

JAQT och Humla 7år

Idag åkte jag och Gunilla iväg till Arbrå med Humla och Maggie för att vara med på JAQT:s apporteringsträning med Ulrica och Daniel som instruktörer. Tyvärr var vädret inte med oss för sedan i går eftermiddag har det snöat och gjorde det fortfarande när vi åkte klockan 08:00.

Kursen hölls i Arbrå och där var det faktiskt ännu mera snö. Träningen var dock bra och för egen del var det bra att Humla inte tramsade med sina "fina" tassar. Däremot så har jag fortfarande STORA problem med att Humla frågar fast hon egentligen vet precis vad som förväntas av henne. Jag blir sååå less!!!

Vädret var dåligt med det var väldigt härligt att vid lunchtid gå in och få en hemlagad varm lunch med hembakat bröd. Efter lunch hade snöfallet helt upphört och det var mycket härligare att vara ute även om det fortfarande var snöigt och slaskigt på backen och dummiesarna blev såklart helt snöbeklädda. Strax efter klockan 14 var hundarna påtagligt trötta så vi avslutade med kaffe i buastugan. Här kommer lite bilder från dagen.

 

 
 




 
  

När jag kom hem blev det lite vila och sedan en promenad med vovvarna. Eller Henke gick med Neo och Humla medan jag gick och tränade lite med Vinna. När hundarna var tränade och rastade blev det Pizza. Inge LCHF idag således...

Kvällen bjöd på en härlig dusch och sedan tv-underhållning.

Klockan 23:15 åkte jag ner på stan för att vara med och mäta ljud och bedöma olägenhet från en krog. Mätningen tog ca en timma och efter det gick vi till aktuell krog och pratade med krögaren vilket tog ytterligare en timma. Kom hem klockan 01:30 och då var det hög tid att krypa till kojs!

Humla fyllde 7 år idag och hur kan man bättre fira det än med lite träning? Fullt upp i helgen gör att "tårtan" får komma på måndag...

Inga kommentarer: