onsdag, april 11, 2012

Runkeeper och träning

Ny arbetsdag med bla arbetsmiljöverket på uppföljande besök. I anslutning till  lunchen tog jag en halvtimmas friskvård också och passade då på att ta med hundarna på en lång promenad i skogen. För första gången startade jag Runkeeper som visade att promenaden var 3,6km och tog lite drygt 40 minuter. Kul att veta och bra att ha i telefonen!

Jobbade på fram till klockan 17 och tog sedan alla tre hundarna på en korta promenad. Tränade också lite inkallning förbi varandra. Vet att Gunilla gjorde det med Vinna när vi var på semester och det hade hon förstått för hon hade inga som helst problem med den övningen.

Henke åkte och veckohandlade efter jobbet under tiden jag var ute med hundarna och sedan gjorde vi middag. Påsken, fjällsemester mm har gjort sitt på kroppen så nu ska den i form igen och jag hoppas kunna springa åtminstone en gång denna vecka också få se om jag lyckas med den bedriften.

Senare på kvällen blev det kloklippning på Neo och Vinna och sedan tog jag mig i kragen och gick ut och tränade Vinna lite. Kom på att jag ju inte tränat nått att kasta dummysar som hon inte fick ta så det blev dagens träning och det klarade hon alldeles utmärkt. Kastade sedan iväg dummys med henne sittande bredvid mig, gick bort åt ett annat håll, kallade in henne och när hon satt fint vid min sida skickade jag på en "dirigering" till dummysen som hon hämtade alldeles utmärkt. Hon var ju kanonduktig den lilla tjejen!

Bilder på Vinna från utställningen i Högbo. Tack Josefin!




1 kommentar:

Anonym sa...

Så fin hon är!
//Gunilla o Bozz