torsdag, april 05, 2012

Städning, skidåkning och hemresa

Så var ”veckan” över och det var dags att städa ut stugan. Vi var flitiga så allt var klart redan till klockan 9 då vi var ute för en sista dag i backen. Vädret var mulet men ett par minusgrader så det gick bra att åka även idag. Efter att Alice skidskola var klar klockan 13:30 så åkte vi till Anorak och käkade lunch. 

När vi var mätta och belåtna lastade vi in skidorna i bilen och gick sedan upp i backen för att se Big Jump Cup. Helt vansinnigt vilka konster det går att göra i skidor i enorma hopp. Hua, innan säger jag bara!!!


Klockan 15 lämnade vi Vemdalen för i år och direkt vi kom hem så gick vi över till Roland och Gunilla för att hämta Vinna. Blev snabba ryck för att hinna ner på Ica och hämta min reklamerade jacka från Me & I som kommit och sedan ner på stan för att byta min promenadskor som jag köpte innan vi åkte men som jag konstaterade var för stora. Hann allt inom loppet av en halv timma så efter det åkte vi upp till Lasse och Birgitta och hämtade Neo och Humla innan vi ringde och beställde ”chinamat” som blev dagens middag. 

När middagen var intagen var det dags att packa för nästa tripp och körde dessutom igång en maskin för att tvätta bort den smutstvätt som blivit i fjällen.

Inga kommentarer: