torsdag, april 12, 2012

Glömt !!!

Har ju helt och hållet glömt att berätta att Vinnas mamma startade på B-prov i påskhelgen och det reculterade i ett 2:a pris i Nkl. Grattis Anette och Pixel!!!

Har också glömt att publicera bilden på Vinna som dagligen har ett litet uppdrag, nämligen att bära in tidningen. Tog bilder precis den dag som vi fick tillbaka lite snö men sen åkte jag ju till fjällen och till Piteå och glömde helt bort dem men här kommer den i alla fall.
Jag och Gunilla tog med hundarna på en promenad i skogen på lunchen. Vinna höll mer eller mindre på att bli dränkt av Maggie men det var bara kul tyckte Vinna. Kolla bilderna nedan!
Maggies attack!

Å vips var Vinna på rygg

Försöker sprätta till...

Vilket resulterade i att Maggie kastas iväg

Å då kom en genomblöt Vinna upp till ytan igen... Hehe






Annars var jag och Helena iväg och tränade. Det var härligt väder, soligt och varmt men träningen gick väl sådär. Hade med Vinna från början men eftersom jag inte kan binda upp henne så fick hon vara med. Det gick bra när jag kastade till Helena men att ha henne lös brevid sig när Helena kastar dubbelmarkeringar resulterade bara i ofokucerad matte OCH Humla som inte kunder markera. Slutade med att Vinna fick gå till bilen och sen gick det lite bättre men Humla är såå taggad att hon till och med knallade och inte lyckades hon spika markeringarna heller. Nä, nu måste vi börja träna lite mera seriöst och genomtänkt om det ska bli nått...

Himla kul var det i vilket fall som helst att träna och lika kul var det att sitta och surra efteråt.

Inga kommentarer: