måndag, april 16, 2012

Genomkass

Idag efter jobbet så åkte jag till Iggesund för att träna. Som omväxling lämnade jag Vinna hemma med Henke för nu skulle det tränas fokuserat. Hmm säger jag bara... Tveksam, seg, frågade, tassade omkring, markerade dåligt. Ja men det var väl det... Jag hade förresten ett par vilt med och dem var hon duktig med... Skithund säger jag bara. Liksom vid WT:t i våras så var hon såå seg och tveksam å liskom då tror jag att det har med hennes tassar att göra. Hur ska jag ordna så att hon inte är så känslig i tassarna? Nån som har någon idé?

När jag kom hem tog jag med Vinna upp till Per-Jans och kastade lite dummysar. Hon var lite ofokucerad men klarade ändå uppgiften rätt bra. Först inledde vi med lite "fotgående" och sedan avslutade vi med några apporteringar. På hemvägen började jag träna stoppsignal för första gången och det funkade fint.

När jag hade ångan uppe och det ännu inte blivit mörkt så satte jag igång och torka fönster. Torkade ju fönsterna i vardagsrummet på alla sidor igår och fortsatte idag med övriga fönster på nedervåningen så nu är det klara. Härligt! Får försöka göra övervåningen senare i veckan så är det gjort för ett går uppdraget utfört för detta år. Eller, konstaterade att alla fönster måste kittas om så det blir väl en fönstertvätt efter det också men det blir nån gång i sommar.

Efter en så flitig dag och kylig avslutning (nollgradigt när jag tog de sista fönsterna på utsidan) så kände jag att jag var väl värd en Irish Coffee till Alcatraz.

Inga kommentarer: