lördag, april 14, 2012

Ytterligare en effektiv dag

Försökte verkligen göra allt för att få sovmorgon men Vinna väcker oss klockan 07:00. Henke klev upp men jag låg kvar och försökte och försökte och försökte somna om och till sist lyckades jag och sov faktiskt till klockan 10. Härligt!

Frukost och sedan en lång skogspromenad med hundarna medan Henke bytte däck på bilen. Neo fick chansen att prova labbarnas kamo-neoprendräkt. Cool va?

Henke tvättade sedan vinterdäcken och handlade lite medan jag tog med hundarna i bilen och åkte på stan för att hitta en ny hallmatt och en ny köksmatta. Jag lyckades med hälften och kom hem med en ny hallmatta och dessutom penséer till lådorna på gården och en massa hundben.

Direkt efter ett snabbfika åkte vi till Enånger med vinterdäcken och släpvagnen och gick där ytterligare en promenad med hundarna innan vi åkte hem. I all hast planterade jag blommorna i lådorna när jag kom hem. Helena, Vinna fick sitta uppbunden under tiden....



Efter detta var jag tvungen att åka och handla tacokryddor men sen testade jag att låta Vinna apportera lite vilt med inte allt för bra resultat. Hon åt upp kråkan och hade väl förmodligen ätit upp anden och truten också om jag inte hindrat henne. Oj oj oj vilket viltintresse men hon MÅSTE börja fatta att det är till mig det ska in å så ska det vara helt!


Efter detta var jag tvungen att åka och handla tacokryddor men sen blev det middag. Klockan hade då hunnit bli 20:00.

Kvällen spenderades med bloggen, bilder och lite annat data"jobb".

Inga kommentarer: