fredag, december 07, 2012

Åhhh vilken fredag...

Hur mycket kan hända på en dag egentligen....?

Jo! Steg upp klockan 05:45 och konstaterar att snöandet fortsätter... Åkte till jobbet och det satte igång direkt...Uppföljning från gårdagens kaos på E4:an då en rad långtradare åkte av vägen eller krockade. Åkte ut för att se hur det såg ut med det dieselläckage som inträffade. Under normala omständigheter skulle man förmodligen grävt bort mer dieselförorenad snö men nu  är framkomlighet och säkerhet det som prioriteras och då plogades smycket av snön bort och spreds ut så det blev svårt att sanera.

Direkt efter denna kontroll åkte jag på en inspektion som tog resten av förmiddagen fram till lunch då jag åkte hem till hundarna.

Det blev en ganska kort lunch då budgivningen på huset avslutades och det blev bestämt att det skulle skrivas kontrakt redan idag på eftermiddagen. Gick verkligen fort att sälja huset. Det var väl i och för sig vad vi misstänkte också och det känns skönt. Klockan 15:00 träffades vi hos mäklaren och skrev kontakt och efter det så gick jag tillbaka och jobbade lite till.

Efter jobbet gick både jag och Henke en långpromenad med vovvarna som verkligen inte fått mycket den senaste tiden.

När vi kom hem struntade vi i skottningen och gick in och lagade kantarelltoast till middag. Blev ett glas vin till det också för att fira lite... ;-)

Inga kommentarer: