fredag, december 14, 2012

Äntligen helg och Voiths julfest

Jobbade med diverse inspektionsrapporter idag. För första gången på ett tag tog jag långlunch. Ringde till Gunilla så att vi kunde ta med alla sex hundarna upp i skogen. Det var bitande kallt, -15 grader men när man promenerar efter ett hyfsat mjukt skoterspår så håller man tempen uppe. Det fanns massor med älgspår efter hela sträckan och följaktligen en massa älgbajs också. Det innebär att hundarna hann sätta i sig en massa bajs.

Eftermiddagen blev kort eftersom jag slutade lite tidigare eftersom det var dags för Voiths julfest. Henke fick gå med hundarna medan jag gjorde mig i ordning och klockan 17 skjutade Gunilla oss till Eva-Lotta för en drink och lite tilltugg.

Strax innan vi skulle gå kom ytterligare ett par men klockan 19 var vi på Radjos. Det blev en trevlig kväll med tre rätters middag underhållning med Engmans kapell. Mycket trevligt!

Kvällen avslutades vid 23:30, Vi fick lift med Jan-Åke och Helene och när vi kom hem så var hundarna hemma. De hade tydligen inte mått så bra efter all bajs. Både Vinna och Neo hade kräkts inne hos Roland och Gunilla.

Inga kommentarer: